Project
Lobby in Familia Residential Estate

Nomination
Best Project of Public Space

About the project
The 400 m2 lobby​​ was designed for an elite residential complex. It is airy, sparkling, and full of a festive atmosphere. At the entrance, there is a marble staircase with brass elements and stained-glass windows from the ground to the first floor; to the left and right there are cozy private areas with soft sofas. The first floor houses a coffee shop, a lounge area and a winter garden. The highlight of the entrance area is a crystal chandelier. The abundance of greenery and soft seating create a cozy home-like ambience of luxury housing.

Location
Petrovskaya Spit, St. Petersburg, Russia

Project design year
2018

Applicant and authors of the project
Privilegia, design studio

If you like this project, vote for it via Facebook!
Voting Rules.

Facebook Vote

0